• Cel mai bun preț
  • Reciente
Kinlstuo DDR2 2GB Ram 800Mhz 667Mhz lucra tot INTEL si AMD inaltime de memorie compatibilă transport gratuit

Kinlstuo DDR2 2GB Ram 800Mhz 667Mhz lucra tot INTEL si AMD inaltime de memorie compatibilă transport gratuit

 
RON 72.00
RON 35.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Kinlstuo DDR2 2 GB Ram 800 Mhz 667 Mhz lucra tot INTEL si AMD memorie compatibilă
În cazul în care puteți vedea brand-ul nostru Kinlstuo?
Nu puteți vedea în nostru de brand în CPU-Z solfware, brand-ul Nostru lable pe Ram. Avem speciale lable Material. Acest lucru este original.
Avem brandul nostru certificat de Brand Certificari :
Kinlstuo : Avem mai mult de 10 de ani de experiență în calculator RAM/memroy, ne vom concentra doar pe RAM/memorie.
Kinlstuo : utilizarea inaltime quanlity chips-uri, cum ar fi SEC, Hynix, Nanya, MT, El PIDA, etc. Pentru că se concentreze Atât de profesionist.
Cinci stele comentarii La cumpărători :
Despre frecvența
PC2 4200/4300 = DDR2 533 MHZ CL 4
PC2 5300 = DDR2 667 MHZ CL 5
PC2 6400 = DDR2 800 MHZ CL 6
PC3 8500 = DDR3 1066 MHZ CL 7
PC3 10600 = DDR3 1333 MHZ CL 9
PC3 12800 = DDR3 1600 MHZ CL 11
FAQ : Lat și Îngust Largi și înguste nu afectează utilizare RAM .Toate produsele sunt trimise pe baza lotului de fabrica , late și înguste nu pot fi specificate. Numărul de Jetoane pe Numărul de chips-uri nu afectează utilizare ram , nu pot fi specificate ,trimis bazează pe lot de fabrica . Chips-uri, chips-uri din produsele sale sunt selectate de bună calitate chips-uri de companii din întreaga lume .(exemplu : HY,SEC,MIC,ELP..) Afișaj Color și lumină a trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile Aspectul Produselor poze numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile Pachetului Rupt Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului , dacă ați găsit acolo este despachetarea semne,vă rugăm să nu semneze . Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal. Instalarea Cumpărătorii trebuie să aibă DIY abilitate, cum ar fi instalarea sistemului de operare pentru a evita problemele de instalare.
Despre Transport 1. Elementele vor fi livrate în curând, atunci când a primit o plată verificată. Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată. 2. Vă rugăm să verificați cu dvs. vamale înainte de cumpărare. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. De obicei, ne va livra toate comenzile ca "cadou" sau "alte" și să declare un preț mai mic. 3. De obicei durează în jur de 4 până la 8 zile lucrătoare de expres, și 15-50 zile lucrătoare de China par Avion pentru a navei în țările voastre. 4. PS : Toate produsele au transport gratuit prin China post e-mail cu numărul de camioane. Dacă vrei să ai produsele rapid, vă Rugăm să alegeți modul de livrare prin DHL, UPS, FEDEX sau EMS. Întoarce 1.Puteți obține un an de garanție în magazinul nostru 2.Se întoarce acceptat. Elementul trebuie să fie în starea inițială. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea lor inițială.


Proprietățile de bază

Capacitatea De Memorie:
2GB 800MHz, 2GB 667MHz
Numărul De Model:
2GB
Răcire Fin:
No
Tip:
DDR2
Funcția:
NON-ECC
Tip De Interfață:
240pin
Element Stare:
Noi
Tensiune De Memorie:
1.8 V
Timp de garanție:
Trei ani
Pachet:
Da
Frecventa Memoriei:
800 MHz
Forma combinație:
Single
Valoarea de CL:
6
Secvență:
6-6-6-18
Frecvența:
800Mhz
Nume De Brand:
kinlstuo
Cerere:
Desktop

Suplimente la produs