• Cel mai bun preț
  • Reciente
2000 g x 0.01 g 2 kg Echilibru Digitale Scala de Precizie Greutate

2000 g x 0.01 g 2 kg Echilibru Digitale Scala de Precizie Greutate

 
RON 293.24

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Eu n scopul de a face vămuire fără probleme și de a primi produsul fără probleme, vă rugăm să rețineți lucruri mai jos.
1. Brazilia clienții. P leasing lăsați CPF sau CNPJ număr, atunci când plasarea comenzii.
2. Rusia clienții. Vă rugăm să asigurați-vă că destinatarii nume este numele tău complet și există o PSRS pick-up service în orașul tău înainte de plasarea unei comenzi.
Atenție : în Conformitate cu cele mai recente RU politica vamală, cumpărătorul ar putea avea nevoie pentru a oferi informații pașaport, link-ul de bunuri și de IDENTIFICARE Fiscală atunci când importă. Transportatorul va text cumpărător, atunci când mărfurile ajung în RU. Deci, vă rog, asigurați-vă că vă oferi un număr de telefon mobil valid atunci când comanda.
3.Tarifare și Fiscale . Tarifare sau importul taxe vor fi plătite de către cumpărători. Vă rugăm să contactați transportatorul să facă vămuirea în timp sau pot exista întârzieri !
4. Alții. Dacă cumperi 2 buc sau mai multe produse într-o singură comandă, vă rugăm să NU plătească înainte de a schimba prețul pentru tine, că Aliexpress sistem poate judeca greșit costul de transport maritim,
Vă mulțumim pentru cooperare!
Un An De Garanție
Certificare CE
Caracteristici
De înaltă precizie, celule de sarcină Robust Carcasă din material Plastic de dimensiuni Mari din Oțel Inoxidabil Tavă de contrast Ridicat ecran LCD - usor de citit picioarele sunt reglabile in Inaltime Stabilizare timp de 1,5 secunde de Protecție la Suprasarcină
Date Tehnice
Capacitate
0-2000 g
Lizibilitate
0.01 g
Repetabilitate
± 0,02 g
Liniaritate
± 0,02 g
Tigaie Dimensiune
143 * 192 mm
Unitate
g/oz/ct/lb
Mini corecte de greutate
0,1 g
Dimensiuni
280 mm x 180 mm x 80 mm
Greutate Netă
1,5 kg
Alimentare
AC 110 V sau 220 - 240 V(baterie nu sunt incluse)
Plata
1. Acceptam Alipay (Serviciul Escrow), Card de Credit, Brazilia Boleto și alte metode de plată.
2. Dacă vă confruntați cu plată problema, trimite-ne un mesaj și vom fi fericiți să vă ajutăm. Vă rugăm să confirmați adresa de livrare atunci când plata.
Livrare & Returnare Politica
Transport
Putem livra punctul nostru de Fedex, TNT, DHL, EMS, etc. în funcție de greutatea și de metoda de transport pe care le selectați.
Politica De Returnare
Vă rugăm să păstrați în minte că putem accepta retur pentru elemente care, în aceeași stare ca atunci când ai primit. Și noi suntem responsabili doar pentru costul de transport maritim în momentul în care produsul este deteriorat sau nu corespunde descrierii.
Contactați-ne & Feedback
Despre Noi
Suntem o companie cu o bogată experiență în comerțul mondial.
Fondată în 2009, suntem dedicat pentru a servi clienții noștri cu produse și servicii păstrând în același timp calitatea înaltă și prețurile scăzute.
Avem, de asemenea, bogate în produse mai mult de afișare în magazin. Dacă aveți nevoie, puteți să ne contactați, și acesta va fi placerea noastra mare pentru a oferi produse de înaltă calitate cu rezonabilă și preț atractiv.


Proprietățile de bază

Tip:
Balanța De Laborator
Tip Display:
LCD
Dimensiune:
28 x 28 x 8 cm
Capacitate:
2kg
Alimentare:
AC 110V/220-240V
Nume De Brand:
SUA Solid
Precizie:
0.01 g
Numărul De Model:
YP20002
Sarcină Nominală:
2kg

Suplimente la produs