• Cel mai bun preț
  • Reciente
Obiecte sanitare baie set de duș cu 5 moduri de duș de mână+ instalatii sanitare din oțel inoxidabil furtun+suport reglabil duș seturi ZJ009

Obiecte sanitare baie set de duș cu 5 moduri de duș de mână+ instalatii sanitare din oțel inoxidabil furtun+suport reglabil duș seturi ZJ009

 
RON 71.24
RON 50.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Numele articolului 5 moduri de cap de duș set Material plastic ABS Greutate 0.37 kg Culoare Argintiu
Ambalare cap de Duș+furtun+suport
Are 5 moduri,wtaer de economisire,presiune boost
1.Vom trimite articole în termen de 3 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este finalizată.
2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în clienții de compensare ori în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feesduties, și taxele de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
4.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
3. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
1.Vă rugăm să ne lăsați un rezultat Pozitiv ( de 5 Stele, vă Rugăm) dacă sunteți mulțumit cu obiectele, Multe Mulțumiri!!!!
2.Pease contacrt noi înainte de acea perioadă de a părăsi orice Feedback Negativ sau de a deschide un litigiu pe Ali Express.
3.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de yo resove orice problemă. Înțelegem îngrijorările pe care le-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.


Proprietățile de bază

Nume De Brand:
Zhang Ji
Finisare De Suprafață:
Chrome
Stil:
Singur Cap
Numărul De Model:
DGTZ
Material:
Plastic ABS
Tip:
Fix Rotativ Tip
Duș forma:
Runda
Tip De Instalare:
Ține De Mână
Cap De Duș Caracteristică:
De Economisire A Apei Capete De Duș
Numele produsului:
ABS, cap de duș set
Material:
Chrome ABS
Ambalare:
Cap de duș+furtun+suport
Dimensiune:
23*6.3cm
Caracteristică:
Moda în căutarea buna curgere a apei
Furtun De Duș Din Oțel Inoxidabil:
1,5 m
titularul duș vid:
Chrome ABS cap de duș titular
Accesorii:
Handheld
Forma:
Runda

Suplimente la produs