• Cel mai bun preț
  • Reciente
TRANSPORT GRATUIT, CHA DLand ANGEL EYE MINI HID BI-XENON PROIECTOR LENTILĂ 2.5 INCH, FARURI H1, H4, H7, HB3 HB4 LHD RHD UȘOR de instalat

TRANSPORT GRATUIT, CHA DLand ANGEL EYE MINI HID BI-XENON PROIECTOR LENTILĂ 2.5 INCH, FARURI H1, H4, H7, HB3 HB4 LHD RHD UȘOR de instalat

 
RON 94.80

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


CHA ANGEL EYE MINI BI-XENON PROIECTOR LENTILĂ H1 2.5 inch V2, cu CCFL angel eye
Acest preț include : o bucata de CHA MINI ASCUNS prjector H1 2.5 inch, o bucată de CCFL angel eye, o bucată de CCFL invertoare și o bucată de mini angel eye giulgiu, un pachet de adaptor și mașină de spălat
Este cu angel eye. Culoare de ochi de inger disponibile : alb, albastru, verde, galben, violet (vă rugăm să rețineți că, atunci când oferta pentru el, sau vom ALB ca default)
Acest nou bi-xenon proiector HID (CHA Mini H1) este foarte popular în piață, mai ales în norht America. Se potriveste pentru bec H1 și acesta va fi mare upgrade de faruri.
Volum mic va face farul retrofiting mult mai ușor decât comune proiector.
1. 2.5" OEM bi-xenon proiector lentilă
2. H1 soclu, utilizarea H1 HID xenon
3. Bună rezistență la vibrații și emit stabil;
4. Durabil și non-decolorare genial grinzi.
5. Ambele LHD si RHD sunt disponibile( vă rugăm să rețineți că înainte de a licita pentru ea, sau va vom trimite acordul de la țară)
6. Ușor de instalare masina (original bec model de la faruri) : H1, H4, H7, 9004/9007, 9005/9006, D2 S/D4 S ( vă rugăm să lăsați un mesaj de modelul de masina ta este atunci când veți plăti pentru el, și defualt model sunt H7 si H4)
pachet
frumos fascicul de ieșire
Conditii de plata :
Escrow, VISA, Master Card, Transfer Bancar, Western Union și așa mai departe sunt disponibile.
Atunci când adăugați elemente în coșul dvs, ar trebui să verificați-le și apoi du-te cu plată.
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate în Aliexpress pentru transport. Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare furnizate. Datorită motive de securitate, nu este permis ca adresa să fie schimbat prin e-mail.
Plata trebuie să fie primite de 7 zile după ce licitația s-a încheiat. Ne rezervam dreptul de a vinde articolul de la alții, dacă plata nu se va face cu 7 zile mai târziu.
Transport termenii :
Articolul dvs. vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce vom verifica dacă plata primită. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească. După elementul expediate, elementul ar avea nevoie de câteva zile pentru livrare.
Articolul va fi trimis la adresa de Aliexpress adresa lui NUMAI. În mod normal, elementul va fi la fel de cadou cu preț mai mic.
Poștale Taxa Include Taxa de Transport, Depozitare, Ambalare, Materiale, Combustibil, Taxe, Cutii, Etichete și Ambalaje cost. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv dar nu se limitează la obiceiurile de rutină de verificare, greva etc.
Disponibil serviciu de transport maritim : EMS, DHL, UPS, Fed Ex, TNT. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.
Reveni și de compensare termeni :
Atunci când personalul de exprss compania trimite bunuri, vă rugăm să verificați-le carefullly dacă există orice daune înainte de a semna pe scrisoarea de trăsură.
Dacă Elementul este defect și nu funcționează la sosire, vă rugăm să raportezi, la noi în termen de 7 zile de la primirea produsului defect astfel încât să putem emite o RMA(Return Merchandise Authorization number). Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Vă rugăm să includeți numele dvs., numărul licitație, și un motiv pentru a reveni în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.
Vă rugăm să împachetați-l cu grijă element. Produsele returnate vor fi testate și dacă este găsit defecte, cumpărătorul va fi expediat o nouă unitate de înlocuire imediat. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, suma va fi rambursată. Transportul, manipularea și taxa de asigurare sunt nerambursabile.
Dacă elementul nu este găsit defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuieli cumpărători. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare, costul de transport maritim pentru elementele care sunt returnate refuzat sau nu pot fi livrate.


Proprietățile de bază

Temperatura De Culoare:
5000K
Nume De Brand:
PROPRIU
Sursa De Lumina:
Xenon
Tensiune:
12V

Suplimente la produs