• Cel mai bun preț
  • Reciente
Y-Kelin Proteza de Curățare Comprimat de 30 de ani' Anti-bacterii proteze sterilizare protezele dentare albire dentară demachiant de curățare tableta

Y-Kelin Proteza de Curățare Comprimat de 30 de ani' Anti-bacterii proteze sterilizare protezele dentare albire dentară demachiant de curățare tableta

 
RON 23.96
RON 20.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Nume produs : Y-Kelin Proteza de Curățare Tablete de 30 de File Antibacteria complet proteza partiala proteza proteza de albire dentară demachiant proteza curat Brand : Y-kelin Dimensiune : 30 Tab*1 cutie de Locul de Origine : Anhui, CHINA termen de Valabilitate : 3 ani Caracteristici : * Omoara 99,99% din miros cauzatoare de bacterii. * Non-abraziv formula, în mod natural grija pentru proteze dentare. * Elimina rapid petele și plăci cu puterea reactive de oxigen. * Păstrați proteze extra proaspăt și curat, cu aroma de menta ingrediente stimularea. Ingrediente : Bicarbonat de Sodiu, Acid Citric, Potasiu peroxysulfate , percarbonatul de Sodiu , dodecil sulfat de Sodiu, Tetraacetylethylenediamine. Potrivit tip : Pentru proteze totale, proteze partiale, proteze și contenție. Cum să utilizați : 1. Se dizolvă un comprimat în apă caldă. 2. Macerat proteza în soluție timp de 5-30 de minute sau peste noapte. Pentru rezultate optime, utilizați o dată pe zi. 3. Clatiti proteza sub un jet de apă. Proteza uscat bine inainte de a purta.
Transport
Pentru cantitate mai jos de 5 $va expediate de către economică logistic linii; mai sus de 5 $va expediate de către standard logistic linii.
Restituire / Rambursare
Potrivit Aliexpress Reglementări, vom oferi elementele ce vrei la schimb sau returna valoarea monetară a elementelor la prețul la care le-ai cumpărat după ce am primit articole te-ai întors.
Feedback-ul
Acesta va fi recunoscători dacă ați putea face o revizuire bun și rating de cinci stele la noi. E important pentru magazinul nostru. Dacă sunteți nemulțumit de produsele, te rog, spune-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.


Proprietățile de bază

Tip:
Proteza Curat
Nume De Brand:
Y-Kelin
Tip:
curățare tableta
Funcția:
anti-bacterii; curățarea dinților;albire dentară

Suplimente la produs