• Cel mai bun preț
  • Reciente
4 Pin Conector de sex Feminin Fir Adaptor Pentru SMD 5050 3528 RGB LED Strip Lumina Conector Cablu Gratuit de Lipit

4 Pin Conector de sex Feminin Fir Adaptor Pentru SMD 5050 3528 RGB LED Strip Lumina Conector Cablu Gratuit de Lipit

 
RON 0.36

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Notificare
4 Pini Conector de Sârmă Adaptor Pentru SMD 5050 3528 RGB LED Strip Lumina Conector Cablu Gratuit de Lipit
Toate produsele noastre au fost atent selectate și sunt aceleași ca poza pe care o vedeți pe magazinul nostru. Deja ne-am lasa produs de culoare tind să de adevărat, pe cât posibil, cu toate acestea, pentru a monitoriza culoare eroare acolo mai mult sau mai puțin are un pic de diferite. Dar cu siguranta produsul forma este aceeași ca în poză.
Produs Caracteristici : 100% de brand nou de 4 pini led strip conector cablu adaptor Ușor de utilizat pentru 3528 5050 RGB led strip lumina tip Conector : 4 pini Material ( extern ) : PVC plastic lungime Cablu : 10cm
Pachetul Include : 1 x 4pin benzi cu led-uri de lumină conector cablu adaptor
Notă : lungimea cablului poate fi personalizat, dacă aveți nevoie, vă liber să ne contactați !
Compatibil Cu : Pentru 5050 3528 RGB led strip lumina
Suntem un global on-line en-gros compania care livreaza produsele direct consumatorilor din întreaga lume. Fondată în 2010,Ne-a oferit clienților o modalitate convenabilă de a magazin pentru o gamă largă de produse la prețuri atractive prin intermediul site-uri online. Noi fabrică și unele cooperarea noastră fabrici asigurați-vă putem oferi o bună OEM/ODM de servicii pentru clienții noștri care doresc produse personalizate cu ei înșiși sau design de brand.
"Întotdeauna Incanta,Win-to-Win" este de promisiunile noastre și misiunea. Deci, cu o bogată experiență și cunoștințe, oferim competitive și servicii de încredere pentru a promova imaginea de brand, care, la rândul său, are o influență profundă asupra întregii industrii. Inovații în materie de cercetare și dezvoltare a oferi cele mai bune rezultate pentru clienții noștri în timp ce în același timp, oferind inspirație pentru dezvoltarea noastră ulterioară.
o. În mod normal, toate comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare de la data plății sau la data de e Check este eliminat.Va vom informa prin e-mail înregistrată după ce comanda este trimisa de la depozitul nostru.
b. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Un Număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.
c. China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 10-50 de zile lucrătoare.
d. Exprima timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 3-15 zile lucratoare.
o. Important taxele,impozitele și taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
c. Vă rugăm să confirmați informații detaliate despre factura de livrare. Ca și cum de mult preț ar trebui să scrie pe factura de livrare, atunci cât de transport încărcător ar trebui să scrie pe factura. Cum să descriu bunuri etc.
d. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus, nu le confunda suplimentare taxa de transport maritim.
Toate produsele noastre 100% inspecție și testate înainte de livrare, iar noi iti oferim 30 de zile de hassle-free garanție de bani înapoi, întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, dumneavoastră primiți elementul greșit sau defecte.Element de imagine va fi necesară în aceste caz, înainte banii înapoi sau de înlocuire ).Te rog confirma, de asemenea, este returnat în starea originală, după cum ați primit. Vă rugăm să știu despre acest lucru înainte de licitare ca nu vrem cumpărătorii noștri să aibă experiență nefericită din orice neînțelegere.
Feedback-ul pozitiv va fi lăsat odată ce ați confirma comanda! Și mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul. Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre. Ca tine sunt, suntem, de asemenea, încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice feedback neutru sau negativ, cauzată prin orice neglijență sau neînțelegere.


Proprietățile de bază

culoare:
Conector de sex masculin, de sex Feminin conector
Numărul De Model:
4 pin benzi cu led-uri conector de sârmă
Caracteristici:
Benzi cu Led-uri conector cablu adaptor
SKU:
lscc0008001
is_customized:
yes
Cuvinte cheie:
4 pin conector de sex feminin sârmă
Cerere:
Iluminat

Suplimente la produs