• Cel mai bun preț
  • Reciente
Micro USB Aliaj de Aluminiu Desktop, Stație de Andocare Încărcător pentru Samsung / HTC / LG / Sony / Huawei / Lenovo și alte Smartphone-uri

Micro USB Aliaj de Aluminiu Desktop, Stație de Andocare Încărcător pentru Samsung / HTC / LG / Sony / Huawei / Lenovo și alte Smartphone-uri

 
RON 18.60

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Despre Acest Produs
1. De Brand nou și de înaltă calitate.
2. Încărcător Stație din material de aliaj de aluminiu.
3. Cu Micro USB port : puteți utiliza și un cablu Micro USB (cablu Micro USB nu este inclus) pentru a încărca cele mai multe smartphone-uri care are un conector Micro USB.
4. Smartphone-uri pot sta în poziție verticală în dock atunci când încărcarea sau nu se încarcă, deci este ideal pentru un birou sau un blat.
General Conector Micro USB Material din Aliaj de Aluminiu Dimensiune 2.7*1*3.5 cm Greutate 60g Poze
1. Cele mai multe roduse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru. e For China Limited Magazin .. Telefoane Mobile, care se bucură de o echipa de servicii profesionale, are o mulțime de experiență pentru B2 C cumpărături on-line. Toate brand telefoanele sunt 100% originale, 100% Garanție. Magazinul nostru scurtează distanța între clienți și producători, ceea ce înseamnă un preț mai competitiv și mai multe opțiuni pentru clienți. Avem soiuri de telefoane de brand. Noile telefoane de brand sunt adăugate la e For China Limited magazin în fiecare zi. Noastră de cumpărare echipa de căutare telefoane noi în fiecare zi pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Ne-am angajat să pună accentul pe excelență și ia se străduiește să facă îmbunătățirea continuă și inovare, pentru a aduce beneficii clienților.


Proprietățile de bază

culoare:
Negru, Roz, Aur, Gri
Plug Type:
Universal
Sursa De Alimentare:
USB
Porturi USB:
1
Compatibil Marca:
Meizu,LG,ZTE,Nokia,lenovo,HTC,Lenovo,Huawei,Altele,Samsung
De certificare a calității:
CE,CCC,RoHS
Tip:
Desktop
Nume De Brand:
haweel
Ieșire:
5V/1A
Intrare:
100-240V/1.2 A
Numărul De Model:
Desktop Stație
Interfață De Ieșire:
USB
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie:
No

Suplimente la produs