• Cel mai bun preț
  • Reciente
NE Neagra Noua limba engleză a Înlocui tastatura laptop Pentru Lenovo Pentru IBM Pentru Thinkpad E520 E520S E525 Cu bastoane arătând

NE Neagra Noua limba engleză a Înlocui tastatura laptop Pentru Lenovo Pentru IBM Pentru Thinkpad E520 E520S E525 Cu bastoane arătând

 
RON 115.20
RON 107.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


o parte din produsul are un număr de fabricanți, de producători diferite de tastatură, unele dintre locația va fi diferit. Dar nu va afecta keyboard toate caracteristicile. Fabrica este aleatoriu trimis. Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal.
Stimate client,eu sunt bucuros că pot alege produsele noastre. Sperăm că vă putem oferi cele mai bune produse de calitate și servicii cele mai perfecte pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema.
NOTĂ : Toate tastaturile noastre sunt pentru un anumit tip de calculator, trebuie să verificați dumneavoastră de cumpărare, atunci când verificați imaginea fizică a legăturii noastre. Nu te putem ajuta cu pierderea în cazul în care modelul este potrivită pentru client.
Toate tastaturile noastre sunt de brand nou nefolosit tastaturi. Pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului,vom folosi materiale de ambalare pentru pachetul produsului.
Singur pachet :
Ambalarea în vrac :
Toate produsele noastre de garanție pentru trei luni, produs în timpul perioadei de garanție avem orice întrebări ne pot ajuta să înlocuiască produsele noi (cu excepția celor provocate de om daune)
Dacă aveți orice probleme cu tastatura, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, ne va ajuta imediat sa ai de-a face cu problema ta.
Noi oferim următoarele modalități de servicii logistice :
Numele de logistica de Transport timp de căutare site-ul
China Post Aer Înregistrat Mail 20-90days www.17track.net
10-30 zile www.17track.net
10-30 zile www.ems.com.cn
7-20zile www.dhl.com
7-20zile www.fedex.com
7-20zile www.ups.com
7-20zile www.tnt.com


Proprietățile de bază

Numărul De Model:
E520
Standard:
Marea BRITANIE Standard
Compatibil Marca:
Lenovo
versiune:
US
Dacă cu iluminare din spate:
NO
Dacă cu un cadru:
Da
culoare:
Negru
Tastatura De Tip:
Obișnuiți chei
Starea:
Noi
Garanție:
3 luni

Suplimente la produs