• Cel mai bun preț
  • Reciente
Economic 8 BUC 2500 mwh 1.6 V AA 2 a Ni-Zn Baterie Reîncărcabilă

Economic 8 BUC 2500 mwh 1.6 V AA 2 a Ni-Zn Baterie Reîncărcabilă

 
RON 87.88
RON 66.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Brand new sosire
Fierbinte vinde în Rusia și SUA
8 buc un set
Tip : nichel-zinc baterie
Capacitate : 2500m Wh Greutate : ~ 24g Dimensiune (D x H) : 14.25 x 50mm Compatibil cu : orice dispozitiv cu Baterii AA, cum ar fi AM3 UM3 KR6 Ni Cd HR6 Ni MH, LR6 Alcaline R6 carbon–zinc Baterie Ni Zn Rechargeble Baterie : Tensiune Ridicată în Ni Zn 1.6 volt 2500 m Wh Nichel Zinc Acumulator Reîncărcabil. Superior Densitate de Putere - La Ni Zn baterie oferă o tensiune mai mare într-un mic și mai ușor pachetului decât alte baterii reîncărcabile - 1.6 v vs 1.2 v Standard Ni MH și Ni Cd alternativă Mai bună : m Wh La detalii mai precis diferențele de performanță între baterii, evaluarea m Ah—care este produsul dintre curent și de timp—trebuie să fie îmbunătățită pentru a include tensiune. Ca produs de curent, de timp și de tensiune, de m Wh de rating oferă acest mult-necesare de măsurare îmbunătățire. Nichel Zinc Acumulator Reîncărcabil a dezvoltat o mare densitate de energie, de înaltă ciclu de viață și low-cost nichel-zinc (Ni Zn) baterie ideal pentru aplicații care necesită înaltă rată de descărcare de gestiune capacități. Tehnologia oferă performanță convingătoare avantaje, mai ales cu 30% în greutate și reducerea dimensiunii cuplat cu putere mai mare și superioară de temperatură scăzută de descărcare de gestiune de comportament. Două dintre cele mai proeminente caracteristici ale Ni Zn baterie sunt de mici dimensiuni și rezistența internă scăzută, care permite livrarea de putere semnificativ mai mare în perioadele de vârf de cerere decât un nichel-cadmiu (Ni Cd) sau nichel-hidrură de metal (Ni MH), acumulator de dimensiuni comparabile. Deși proiectarea și construcția celulei este similar cu Ni Cd, cea mai mare tensiune Ni Zn celule rezultate în 25% mai mic de celule cerință în mai multe celule pachete, reprezentând spațiu semnificativ și economii de costuri.
Pls Note :
Avem nevoie de numele complet pentru a trimite în Rusia ,în caz contrar este dificil de a obține bunuri de la Vama rusă .
1. Acceptam Alipay, West Union,TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Proprietățile de bază

Baterie Număr:
8
Setați Tipul:
Numai Baterii
Acumulator De Schimb:
Da
Capacitate Nominală:
2600mAh
Pachet:
Pachet 1
Dimensiune:
AA
Nume De Brand:
LIANGTE
Numărul De Model:
AA
Tip:
Ni-Zn

Suplimente la produs