• Cel mai bun preț
  • Reciente
Z-Leu 3 Pas Tampon de Lustruire de 4 Inch 100mm Disc Abraziv Roata Instrument de Diamant Pentru Piatra Marmura Granit Placi Flexibile de Slefuire

Z-Leu 3 Pas Tampon de Lustruire de 4 Inch 100mm Disc Abraziv Roata Instrument de Diamant Pentru Piatra Marmura Granit Placi Flexibile de Slefuire

 
RON 79.96
RON 76.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Z-Leu 3 Pas Tampon de Lustruire de 4 Inch 100mm Disc Abraziv Roata Set De 3 unelte diamantate Pentru Piatra Marmura Granit Placi Flexibile de Slefuire
Pasul 3 tampoane de lustruire sunt concepute pentru lustruire granit, marmură, piatră inginerie, etc. acestea sunt flexibile și a făcut cu o calitate de top diamante și rășină. acestea sunt Cârlig și Buclă susținută permițând în schimbare rapidă; Utilizare Umedă numai. va salva o mulțime de timp, în comparație cu 7 setp paduri abrazive Granulatie : Setp 1, 2 și 3 (Grosier la Fin, 1 bucată fiecare granulație ) Sau ne puteti contacta pentru granulatia de care aveți nevoie, vom face o soluție specială pentru tine ! Pachet : 3 buc/lot Dimensiuni : Diametru 4", Interior gaura 12mm Funcțional Grosime : 3mm Caracteristică : Puternic slefuire vigoare, durabilitate bună claritate Excelentă, lucios, moale grad nu se modifică în culoarea de piatră în sine, cu geamuri rapid, luminozitate bună și nu se estompeze de Aplicare : Acest produs este auto-adeziv pe Cerc & Buclă înapoi șlefuire pad, și potrivit pentru măcinarea de piatră, pământ țiglă, ceramică. Potrivit pentru lustruire piatra, linie de teșire, arc placă și speciale în formă de prelucrare a pietrei. acesta poate fi, de asemenea, utilizate pentru prelucrarea, repararea și renovarea marmura, beton, podea din ciment, mozaic, sticlă, ceramică, piatră artificială, gresie, faianta, termopan, faianta, gresie vitrificate manual de Utilizare : Folositi-le de la grosier la fin, la lustruirea finală. Întregul proces durează de apă să se răcească complet, dar în etapa de lustruit,apa nu trebuie să fie prea mult.
Xiamen ZL Diamond Technology Co., Ltd. este un profesionist instrument de diamant producător. Produsele noastre principale includ diamant lame de taiere, slefuire roata, lustruire tampoane, exerciții de bază, sârmă de diamant văzut, etc. Produsele noastre sunt folosite pentru taiere, slefuire lustruire și de foraj de piatră, ceramică, pahare și beton.
Produsele noastre au vândut în Europa, america de Nord și america de Sud, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, etc. De la înființare, compania noastră se concentrează pe inovare de produse.
De departe, avem 12 de brevet de invenție, 15 de model de utilitate, de brevete, de 17 de aspectul de brevet, și 2 PCT de brevete.
Compania va lipi de spiritul de întreprindere " Calitate, Eficiență, Inovare și Integritatea ". Cu noastre profunde resurse tehnice, ISO stricte de calitate sistem de management și muncitori calificați, va vom oferi cele mai bune servicii și de a crea un plus de valoare pentru clienții noștri. Noi călduros bun venit clienții acasă și în străinătate să ni se alăture și să coopereze cu noi, de a face mai bună viața și viitorul împreună.


Proprietățile de bază

Nume De Brand:
Z-LEU
Tip:
Pad Abraziv
DIY Consumabile:
Tigla
Numărul De Model:
zl-o-3sp
Dimensiune:
4 inch

Suplimente la produs