• Cel mai bun preț
  • Reciente
5pcs Piatra pila de Unghii Profesionale Cuticula Remover Trimmer Buffer Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente Pentru Unghii de Frumusete Instrumente de Machiaj

5pcs Piatra pila de Unghii Profesionale Cuticula Remover Trimmer Buffer Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente Pentru Unghii de Frumusete Instrumente de Machiaj

 
RON 9.12
RON 9.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


5pcs Piatra pila de Unghii Profesionale Cuticula Remover Trimmer Buffer Manichiura Pedichiura Unghii Instrumente Pentru Unghii de Frumusete Instrumente de Machiaj
Caracteristici :
Este folosit pentru a lustrui unghia pielea uscată și marginea unghiei, etc.
Pen punct este greu, poate exfoliaza eficient și de a face unghiile netede.
Cu textura mata, foarte dedicat.
Compact și ușor, ușor de transportat.
Pen-ul a fost făcut de finisaj piano, durabil.
Stiloul este detașabil și înlocuibil.
Caietul de sarcini :
Material : Piatra
Cantitate : 5pc
Dimensiuni ambalaj : aprox. 80x43x7mm/3.14x1.69x0.27in
Note :
Datorită lumină și ecran de setare diferenta de culoare a elementului pot fi ușor diferite de cele din imagini.
Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.
5 x Piatra pile de Unghii
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Proprietățile de bază

Tip De Element:
pilă de unghii
Tensiune:
None
Nume De Brand:
MOJOYCE
Material:
Plastic
Dimensiune:
approx. 80x43x7mm/3.14x1.69x0.27in
Cantitatea:
5pc
Numărul De Model:
Pile De Unghii Perie
Articol:
pile de unghii
Tip De Element:
Cuticula Remover Tampon

Suplimente la produs