• Cel mai bun preț
  • Reciente
UTOOL Cleste Tip de Combustibil & Conductei de Frână Bender Instrument de 3/16 / 1/4 / 5/16 3/8

UTOOL Cleste Tip de Combustibil & Conductei de Frână Bender Instrument de 3/16 / 1/4 / 5/16 3/8

 
RON 60.00
RON 57.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Descrierea produsului Cleste tip de instrument face îndoire țevi ușor. Rapid forme curat și profesional curbe fără îndoirea țevii. Perfect pentru a face propriul dvs. de combustibil sau conductele de frână. Poate fi folosit in situ pe vehicul. Va indoi diametre de țeavă, 3/16", 1/4", 5/16" 3/8"(5, 6, 8 și 10mm). Va, de asemenea, îndoiți conductele de gaze și alte pereți subțiri tuburi. Poate fi de asemenea utilizat pe aproape metric dimensiuni.
Daca comandati mai mult de 10pieces , Pls nu ezitați să ne contactați;
Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!
Livrare livrăm instrumentele noastre peste tot în lume. În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit. Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.
Politica de retur Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune. Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat. Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.
Contactați-ne depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul activ. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Ne-ar dori să lucreze cu tine pentru a rezolva orice problema


Proprietățile de bază

Tip De Element:
Motorul De Îngrijire
Lățime Produs:
15cm
Numele Modelului:
UT060
Înălțime Element:
5cm
Nume De Brand:
CAPI
Articol Greutate:
0.7kg
Element De Volum:
1
Tip De Material:
Oțel
Articol Diametru:
0inch
Element De Lungime:
28cm
Caracteristici Speciale:
Conductei De Frână Bender Instrument

Suplimente la produs