• Cel mai bun preț
  • Reciente
4 Buc/Sac Solid Odorizant Auto Tableta Parfum Biroul De Acasă Parfumuri 6 Culori De Înaltă Calitate Masina Parfumuri Pastile

4 Buc/Sac Solid Odorizant Auto Tableta Parfum Biroul De Acasă Parfumuri 6 Culori De Înaltă Calitate Masina Parfumuri Pastile

 
RON 14.40
RON 13.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

Parfum auto Produs Lungime : 5 mm Latime Element : 5 mm Înălțime Element : 5 mm Greutate Produs : 0.02 kg Caracteristici : a Risipi miros, purifica aerul Tip de Element : Aer Odorizant Tip : lemn Masiv de Tip Aroma : Multi Viață : Trei Ani Culoare : Albastru, Negru, Verde, Portocaliu, Roz, Galben
Să acorde o atenție!
1. Elementul va fi declarat la valoare redusă pentru a ajuta cumpărătorii evita taxe de import. În cele mai multe cazuri, cumpărătorii nu vor fi impozitate de către autoritățile vamale. Dar vă rugăm să fie remarcat faptul că cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe de import și taxe locale dacă există.
2. Suntem lucrează din greu pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț. Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi. Avem un număr de înaltă calitate de Vânzare de Aur client service va primi înapoi la tine în 24 de ore, ei vă va oferi cele mai profesionale feedback-ul.
3. Când de livrare, vă rugăm să verifica coletul inainte de semnat. Dacă ați găsit coletul este anormal, puteți refuza să semneze.
Despre Transport :
1. Comenzile vor fi livrate in termen de prelucrarea zile după verificarea plății. Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura 24 de ore pentru Ali Express pentru a verifica plata.
2. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare
3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia.
4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Returnare Și Rambursare :
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile. Acesta este considerat folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU RLACEMENT. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3.Va vom returna INTEGRAL CÂȘTIGĂTOARE SUMĂ MARE, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse. DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.


Proprietățile de bază

Tip De Element:
Odorizant
Lățime Produs:
0mm
Articol Greutate:
3g
Forma:
Solid
Nume De Brand:
BOASE
Numele Modelului:
XT-1109
Element De Lungime:
0mm
Caracteristici Speciale:
parfum solid
Înălțime Element:
0mm
Tip:
parfum solid

Suplimente la produs