• Cel mai bun preț
  • Reciente
en-gros de pene naturale 20buc mulțime de Frumos de culoare Amestecat Fazan Gâtului Penele de 10-15cm/4-6

en-gros de pene naturale 20buc mulțime de Frumos de culoare Amestecat Fazan Gâtului Penele de 10-15cm/4-6

 
RON 3.96
RON 3.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Nou! Livrare gratuita Vânzare de 20 de pc-ul de 4-6 cm/10-15cm naturale frumoase fazanul de pene , bijuterii Diy decorare
Ucraineană și rusă clienți vă Rugăm să rețineți : Ne-am propus transport gratuit logistica pret foarte favorabil, dar oficiul poștal anulat această reducere de logistică pentru țara dumneavoastră, e Packet, China Post aer înregistrat mail, aceste două logistica de distribuție a fost stabilit, vă recomandăm clienților să aleagă , costurile de Transport, de aproximativ 2 dolari, numărul de bunuri adăugat în coșul de cumpărături, o singură dată de plată de același transport. Epacket acest logistica de transport de marfă de timp este așteptat să sosească pentru 2 săptămâni, dacă întâmpinați sărbătorile sau vreme rea, ocazional întârzierea este normală.
Cele mai recente rusă logistica verde (rapidă a vânzărilor) acceptă numai comenzi 2-5 dolari, este de așteptat să ajungă la 25-45 de zile, oficiul poștal, dacă de 60 de zile, fără sosire în condiții de siguranță, puteți aplica pentru o rambursare completă
Pene naturale fiecare are o alta dimensiune, aproximativ 10-15cm lungime,
toate nu poate garanta fiecare este la fel de perfect.
Cocoș pene au devenit unul dintre cele mai tari tendinte pentru nunti si evenimente speciale. Un elegant florale realizate dintr-un frumos Cocoș pene va creat o superba masa de afișare pentru orice eveniment. Cocoș pene sunt foarte bune pentru următoarele evets și mai mult!
Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să în magazin pentru a cumpara sau prin sta în interiorul scrisoare contactati-Ma!!!!!!!
Descrierea mărfurilor
Primi plata, ne va asigura livrarea în termen de 48 de ore, ținta ar putea avea nevoie la 14 la 28 de zile, pentru că nu putem controla bunurile transportate la vamă, dacă sunteți mulțumit cu 28 de zile după primirea proiectului nostru, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, vom avea o echipă de profesioniști pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele, nu va lăsa să aveți orice griji și pierdere.
Ordinea internațională :
Proiectul va fi în 1 până la 2 zile lucrătoare din China shipping prin China post sau expres internațional
Prin intermediul economice internaționale de transport, timpul estimat de livrare :
De la 15 la 25 de zile lucrătoare, Regatul Unit, Statele Unite și Canada.
De la 15 la 25 de zile lucrătoare, în cele mai multe țări Europene.
În cele mai multe țări din Asia de 15 la 30 de zile.
De la 15 la 25 de zile lucrătoare de la Australia, Noua Zeelandă
Reveni pentru a descrie
Așteptăm cu nerăbdare să feedback-ul pozitiv de comunicare. Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv si rating de 5 stele, vrem să facem, da la tine. Dacă pentru un motiv oarecare nu putem satisface așteptările dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne orice feedback neutru sau negativ. Vom face totul pentru tine pentru a rezolva aceste probleme.
Despre noi
Suntem foarte bucuroși de a comunica feedback-ul pozitiv. Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv si rating de 5 stele, vom face același lucru pentru tine. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru înainte de a ne contacta pentru a rezolva această problemă. Acesta nu va ajuta să rezolve orice probleme mai repede pentru a pleca feedback-ul negativ, este doar prin contactul nostru profesionist de asistență pentru clienți vă poate ajuta să rezolve această problemă.
Politica de returnare
În termen de 30 de zile de la primirea proiectului nostru, dacă există o problemă de proiect putem să ne contactați, vă putem trimite un nou proiect sau o rambursare pentru tine!
Bine ati venit pentru a cumpara!
Să aveți o zi frumoasă! ! ! ! !


Proprietățile de bază

Material:
Pui Pene
Model:
Vopsit
Nume De Brand:
lanshui
Numărul De Model:
10-15cm/4-6 cm
tema:
decor și viața
Dimensiune:
4-6 cm/10-15cm
Material:
Pui Pene

Suplimente la produs