• Cel mai bun preț
  • Reciente
transport gratuit FENGDA BD-130 aerograf pistol de pulverizare fata pictura pe corp, tatuaje unelte de mână gravitatea tip

transport gratuit FENGDA BD-130 aerograf pistol de pulverizare fata pictura pe corp, tatuaje unelte de mână gravitatea tip

 
RON 83.60

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Toate comenzile vor fi trimise după 22 Feb.2018, vere vom avea o vacanță de 10 Feb.2018 la 22 Feb.2018!!!
Vă rugăm să faceți clic pe acest link pentru a obține mai multe informatii despre noi :
Descriere :
Această bază aerograf este folosit pentru aerograf body art, auto grafic, hobby amatori, unghii de frumusete, arte plastice și așa mai departe.
Dublu-Acțiune de Declanșare Aer-vopsea de Control
Durabil, fiabil, intretinere prietenos
Aerograf Caietul De Sarcini :
Tip alimentare : gravity
Duza : 0.2/0.25/0.3/0.5 mm (sunt 4 variante,0.2 mm,0,25 mm,0,3 mm,0,5 mm, dacă doriți aerograful cu 0,3 mm, atunci se poate remarca că, atunci când plasați comanda, sau pur și simplu lăsați un mesaj.)
Cana capacitate : 15-50psi
Folosind Aerograful
Aerograful are multe utilizări și poate fi văzut în publicitate, carte, coperți de album, și de retușare a fotografiilor.
T - shirt de artă, țesături și îmbrăcăminte de artă sunt toate de succes cu utilizarea de aerograf si material special si multi folosesc vopsele, Createx Vopsea fiind doar un exemplu.
Cosmetice cerere de lichid fundații care au o acoperire mare, dar subțire în textura poate fi aplicat cu aerograful pentru o acoperire completă fără grele construi.
Temporare tatuaje, body-art și spray de bronzare sunt acum foarte populare cu utilizarea de aerograf.
Nail art, ajutat cu sute de mici șabloane disponibile pe scară largă pentru unghii creații de artă.
Aerografe sunt frecvent utilizate de către scara de modelare entuziaști pentru a obține efectele dorite, care ar fi greu de reprodus de lucru perie singur.
Obiceiul industria auto, cu picturi murale, grafică și alte opere de artă, fiind, de asemenea, afișate pe furgonete, camioane, barci, avioane, motociclete tancuri, casti, etc doar pentru a menționa câteva bucura de toate frumoase artistice și efectele dorite un aerograf poate aduce în mâinile pricepute
Cum pentru a pulveriza :
1.Umple de lichid în cană după subțierea în mod corespunzător.
2.Țineți aerograf ușor în mână
3.By apăsând pârghia principală, un flux de aer care iese. Apoi trage-l înapoi, treptat, de culoare atomizare.
4.Spray-ul de model este în conformitate cu distanța între suprafața de lucru și o perie cu aer.
5.Pentru linie fina de pulverizare, scoateți capacul acului și țineți perie cu aer lângă o suprafață de lucru.
Poze :
Contactați-ne :
Orice întrebare, nu ezitați să ne contactați, doar faceți clic pe "chat" de pe pagina.
Calitate : 1. Practic, vei primi ceea ce ai văzut în poza de aratat, dar poate va fi un pic diferit la culoare din cauza la monitor set de culori. Acesta nu va afecta funcția și appearace. 2. Vom verifica elementele cu atenție înainte de a trimite-l, dacă nu există nici deteriorat în te expediere, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.
Plata :
1. Putem accepta plata pentru Escrow.
2. Atunci când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. de bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea.
3. Dacă aveți orice probleme de plată, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Politica Feedback-Ul :
1. Vom lăsa un FEEDBACK-ul POZITIV după ce plata a fost primit.
2. Vom menține standard ridicat de excelență(cinci stele) și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
3. Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător te privește.
Despre Noi :
Fenhua Bida Utilaje Fabricarea Co., Ltd este un lider aerograf si ulei-mai puțin compresor furnizor de soluții. Prin devotamentul nostru pentru client-centrice inovare și puternică capacitate de producție de 500.000 de seturi aerograf și 200.000 de seturi compresor fiecare an, ne-am stabilit end-to-end avantaje în ambele aerograf si ulei-mai puțin compresor zona. Produsele noastre au fost utilizate în peste 100 de țări din întreaga lume.
Bida viziunea lui este de a îmbogăți viața prin produsul nostru. Prin mobilizarea noastră 23 fabricarea ani de experiență și expertiză în design, am păstra un neclintit se concentreze pe clienții noștri, parteneriatul cu ei și ne angajăm să își îndeplinească obiectivele și nevoile.


Proprietățile de bază

culoare:
Culoare imagine
Putere Tip:
pneumatice
Numărul De Model:
BD-130
Cerere:
Vopsea Pistol De Pulverizare
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FENGDA
Tip Alimentare:
Presiune
Cupa Volum:
7ml
DIY Consumabile:
Vopsea Si Decorare

Suplimente la produs