• Cel mai bun preț
  • Reciente
Dubla 2 Persoane Bumbac Tesatura Panza de Călătorie Hamace 450lbs Ultralight Camping Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Bara

Dubla 2 Persoane Bumbac Tesatura Panza de Călătorie Hamace 450lbs Ultralight Camping Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Bara

 
RON 139.96
RON 133.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Leagăn în vară cu Hamac!
Acest hotel confortabil și la modă extra-lungi hamac Brazilian este completarea perfectă pentru orice interior sau în aer liber. Acesta oferă confort, permițând tu și prietenul tău să lounge confortabil oriunde doriți. Cel strâmt și "cocon efect" face acest hamac una dintre cele mai relaxante paturi suspendate veți găsi vreodată! IThe hamac este fabricat de înaltă calitate, rezistent la intemperii nylon si bumbac colorate care nu se întinde sau rupe sub presiune. Acest lucru este foarte lung, de hamac poate fi folosit pentru elegant în afara lenevind sau la accentul tau interior decor.
De planificare o excursie de camping sau de o lungă excursie backpacking? Acest portabil, ușor hamac se potrivește cu ușurință în rucsac sau luate de-a lungul în husă de transport. E poate fi usor de transportat de la un loc la altul sau la stânga într-o singură locație pe o bază permanentă.
Hamac confortabil poate găzdui 2 adulți, poate fi setat oriunde, și deține până la 450 de lire sterline. t oferă o putere superioară și este extrem de ușor de configurat, astfel încât să puteți obține dreptul la relaxare! Achiziționarea include, de asemenea, două corzi suspendate și un robust, portabil transportă husă pentru transport și depozitare convenabilă.
Bucurați-vă de un moment de relaxare cu Hamac!
Caietul de sarcini :
Lungime totală (cu coarda siruri de caractere) : Aproximativ 110"
Pat Lungime : Aproximativ 75"
Lățimea Patului : Aproximativ 59"
Dimensiune : 2 Adulți
Greutate Capacitate : 450 Lbs
Dublu Persoană Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Baruri - fixare Ușoară, doar repara hamac cu 2 obligatoriu siruri de caractere și cravată șiruri de copaci sau stalpi. Ușor de transportat și de ambalaj, cu aceeași culoare sac. De înaltă rezistență Camping Hamac - în condiții de Siguranță deține până la 450 Ibs. Coarda comună este special țesut în conformitate cu normele fizica pentru fiecare șir sta la aceeași greutate și hamacul este suficient de puternic. Super Ușor de Călătorie Hamac - să Adopte un special de mare densitate respirabil tesatura de panza ca material, cutelor dovada, plăcut pentru a cauta si se simte confortabil. În aer liber, Hamac - Versatil, durabil și compact. Ideal pentru drumetii, camping, alpinism, canotaj, în deplasare, picnic, spate-aeroport, sau la grădină și curte de utilizare. Tesatura Hamac Pat - hamacul vine complet cu o transportă și sac de depozitare pentru călătorie ușoară, potrivit pentru toate vârstele
Drear Prieten,
Bine ati venit la magazinul nostru!! Sperăm că veți avea un cumpărături fericit aici.Va vom trimite un mare cadou gratuit doar Screenshot poza pe care ai să o împărtășească !!
Adaugă magazinul nostru :
nu va fi un e-mail pentru a vă informa despre toate noile sosire sau de reducere.
Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!


Proprietățile de bază

Tip:
Saci De Depozitare
Forma:
Pătrat
Nume De Brand:
SUNT ÎN REGULĂ
Caracteristică:
Pliante,Eco-Friendly
Utilizarea:
Călătorie
Aplicabile Spațiu:
camera de zi
Material:
Pânză
Numărul De Model:
450lbs Ultralight Camping Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Bara
Clasificarea:
Set
Model:
Plat Tip
Forma:
Haine Agățat Tip/Agățat De Tip
Grosime:
8 firul
Produs:
Tesatura de bumbac Panza de Călătorie Hamace 450lbs
Caietul de sarcini:
2 Adults
Capacitate:
2 Adulti

Suplimente la produs