• Cel mai bun preț
  • Reciente
transport gratuit.Promovare! Noi de Vânzare Fierbinte Alb cu Fir de Apă Lichidă Senzor de Nivel plutitor pentru Acvariu

transport gratuit.Promovare! Noi de Vânzare Fierbinte Alb cu Fir de Apă Lichidă Senzor de Nivel plutitor pentru Acvariu

 
RON 15.20
RON 14.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


PS : Acest Fir PIR senzor de mișcare poate lucra cu cele mai multe sistem de alarmă acasă cu fir zona de apărare funcția pe ebay.Dacă sistemul de alarmă nu poate lucra cu fir senzor,plase nu comanda.Multumesc.
Senzorul de apă funcation :
DIY,utilizat pentru detectarea scurgerilor de apă.Ușor de utilizat și operat.Pe scară largă pentru baie și în orice loc unde trebuie să-și protejeze scurgeri de apă.
Caietul de sarcini :
* Cu fir de Apă Lichidă Senzor de Nivel plutitor pentru Acvariu
* Max Rating de Contact : 10 W;
* Max Comutator Tensiune : 100 V DC;
* Max Comutator De Curent : 0.5 A;
* Max Cădere de Tensiune : 220 V DC;
* Max Transporta Curent : 1.0 A;
* Max Rezistență de Contact : 100mΩ;
* Rating De Temperatură : -10 ~ 85 Grade;
* Float Ball Material : P. P;
* Float Material Corp : Plastic.
* Corp Total Lungime : 45mm/1.8";
* Lungime cablu : 36cm/14"
* Culoare : Alb & Galben;
* Greutate : 10g;
* Un intrerupator cu flotor este un dispozitiv folosit pentru a detecta nivelul de lichid într-un rezervor.
* Comutatorul poate acționa o pompă, un indicator, o alarmă, sau alt dispozitiv.
* Folosiți-le cu hidroponice, acvariu, rezervor de apă dulce, grădinărit, acvarii de putere control al capului, animale de companie boluri, rezervoare de pește, filtrare, incalzire, pompe, iazuri, subsol alarme, barci, aer condiționat golire, spalatoare cu presiune, covor de curățare mach, acvariu de recif, de control al fluidelor, mașini de gheață, vase de cafea, marin, auto, automobile, acvarii tropicale, bobine evaporator, condens linie, în relee, sau ceea ce poate fi proiectului.
Pachetul De Conținut
1 x Cablu Pătrunderea Apei Senzorul de Scurgere Multumesc pentru vizita magazinul nostru și bine ai venit viitoare. Ghid de instalare Dacă aveți nevoie, puteți contacta, de asemenea, poliție, pompieri, spital sau alt personal de urgență pentru a veni la dumneavoastră acasă imediat. Puteți contacta copil/mai în vârstă pentru a confirma dacă acestea sunt în regulă sau care au nevoie de asistenta.
Mai avem Wireless și prin Cablu Senzori/Detectoare pentru tine de a alege, dacă aveți orice necesitate sau cerință specifică,vă Rugăm să faceți clic să-l cumpere :

Despre transport maritim
Cu privire la căile de transport maritim, vom alege cel mai bun și mai rapid pentru tine în funcție de diferite țări. Deoarece China Post Air Parcel interzice bateria, am în mod normal va livra elementul prin Olanda Post ,Singapore Post sau Sweden Post în loc. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați oricând dacă aveți orice întrebare.U doresc o zi buna!
Despre declarația
Dacă alegeți DHL sau Fedex,politica de fiecare țară este diferită, poate fi necesar să plătească taxe vamale suplimentare.Nu-l putem schimba.Dar putem declara preț scăzut.Pentru a evita ridicat taxele vamale.În cazul în care pachetul este de 1-3 kg, am implicită de a declara $20-$50.Dacă aveți orice alte cerințe. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine.Fiecare cumpărător are obligația de a șterge vamale.Dacă coletul nu poate fi eliminat, acesta va fi distrus. Acest lucru va fi o pierdere foarte mare.Pentru a evita pierderea. Vă rugăm să selectați o potrivit serviciilor de transport maritim.multumesc.


Proprietățile de bază

Numărul De Model:
YSG1
Nume De Brand:
eMastiff
is_customized:
Yes

Suplimente la produs