• Cel mai bun preț
  • Reciente
Neewer 2 BUC Studio Foto Metale Grele Clemă Suport cu 5/8 Lumina Sta Atașament pentru Reflector

Neewer 2 BUC Studio Foto Metale Grele Clemă Suport cu 5/8 Lumina Sta Atașament pentru Reflector

 
RON 79.96
RON 74.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


De înaltă calitate, puternic clema cu arc este conceput pentru deținerea reflectoare studio poate fi atașat la orice stand lumina cu un standard de 5/8" stud Pot organiza mari reflectoare, datorită capacității sale de încărcare mare. Simplu de utilizat.Doar atașați la reflector la stand prin intermediul reflector suport,perfect pentru poziționarea reflectoare. Puternic clip corpul principal este realizat din metal, robust și durabil.Notă : reflector NU este inclus Descriere Produs
Dimensiune : 2-Pack
Notă : reflector NU este inclus.
Descriere :
Metal încadrată clip are un puternic construit în interiorul făcându-l ideal pentru pliabil reflector.
Este un accesoriu util mai ales pentru fotografi care lucrează singuri și au nevoie de ajutor sprijinirea unui reflector la un unghi.
Colierul a fost conceput pentru a se potrivi standuri de lumină cu o 5/8" top stud.
Pachetul Inclus :
2 x Reflector Clemă
Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .
Am expediat la cele mai multe dintre țări,cu excepția AFO/FPO Elemente sunt expediate din China sau statele Unite ale americii, folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 10-2o de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.
2 luni Warranty.By cu încredere! Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi articolul dvs.,vă rugăm să se întoarcă cu 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clientului! Feedback-ul este foarte importtant,noi vă solicităm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.


Proprietățile de bază

Pachet:
Da
Nume De Brand:
NEEWER

Suplimente la produs