• Cel mai bun preț
  • Reciente
Noi Sosesc 50PCS plastic Transparent coajă Ac Tatuaj Tuburi 1RL Rundă de Linie Tatuaj Permanent Spranceana Machiaj de Aprovizionare

Noi Sosesc 50PCS plastic Transparent coajă Ac Tatuaj Tuburi 1RL Rundă de Linie Tatuaj Permanent Spranceana Machiaj de Aprovizionare

 
RON 79.60
RON 76.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Noi Sosesc 50 PCS plastic Transparent coajă Ac Tatuaj Tuburi 1 RL Rundă de Linie Tatuaj Permanent Spranceana Machiaj de Aprovizionare
Cantitate : 50 BUC machiaj permanent ac 1 R
Bine ambalate cu saci individuali.
Caracteristici : Material : 316 medicale din oțel inoxidabil cu pre-steril de E. O. Gaz, plastic transparent coajă. Elementele sunt de calitate superioară, ace, Tuburi, săli de conferință profesională tattooists standarde. Completarea culori este la fel de ușor ca și aplicând-o cu top-class ace - fie prin scufundare mașină care rulează într-o oală mică de culoare sau de culoare de umplere în deschiderea superioară a cartușului. Ce este mai mult, de unică folosință, materiale fi schimbat rapid și permite perfect, simplu si igienic de muncă.
PLATA :
Vom accepta Escrow
Am expediat DOAR la adresa furnizată cu Garanție de plată.
Vânzător instrucțiuni de plată
Vă rugăm să furnizați un număr de telefon la adresa de livrare pentru discuții utilizare, asigurați-vă că livrarea fără probleme, multumesc!
Politica de retur :
1.7 zile după ce cumpărătorul primește
2.Dacă nu sunteți mulțumit cu acest articol după ce a primit termen de 7 zile, puteți trimite-l înapoi la noi. Cumpărătorii plătesc timbrul de a returna produsul. Asigurați-vă că elementul cu starea inițială.
3.Va vom returna 100% de plată sau de schimb de elemente conexe. 100% satisfacție este scopul nostru, și este de datoria noastră de a garanta calitatea.
4.Cumpărătorul ar trebui să contactati-ne pentru o adresă de retur, înainte de expedierea coletului, iar cumpărătorul ar trebui să ne spună detalii de transport maritim și timpul estimat de sosire. Noi nu suntem responsabili pentru coletul returnat pierdere.
5.Pentru elementul cu 1 sau 2 ani gratuit fabricarea de întreținere garanție, suntem liberi de a oferi orice piese cu timbre gratuit. Dacă elementul de reparare nevoie de a reveni-la-fabrică de servicii, în mod normal, puțin probabil, cumpărătorul ar trebui să plătească taxe și acasă.
6.Vă rugăm să rețineți : în cazul în care starea inițială produsele returnate cu daune, indiferent de cât, avem nevoie de 10%-50% amortizarea, în funcție de daune.
Nici o restituire va fi dat pe elemente care au fost utilizate; poți schimba numai elementul la acel moment.
Orice alte întrebări, nu ezitați să ne contactați, cu siguranță, echipa noastra va face o treabă mai bună pentru tine.
Vă mulțumim pentru a lua timp pentru a vizualiza această pagină.
CONTACTATI-NE
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, puteți utiliza alibaba mesaj de sistem pentru a obține un răspuns rapid. De asemenea, puteți discuta cu noi pe linie prin trademanager de AM10 : 00-PM12 : 00 (Ora beijingului).
Dacă sunteți client obișnuit sau en-gros, vă rugăm să ne contactați direct, si va vom oferi o reducere suplimentară de bunuri și de transport maritim.
Livrare gratuita Machiaj Permanent electrice Rotative Coroana Mașină de Tatuaj Pen kit NE$ 114.74 - NE$ 115.79 /bucata
Adaptor ROTUND pentru Merlin Permane Machiaj Masina de Aprovizionare Transport Gratuit NE$ 24.21 - NE$ 25.26 /lot
2 buc / lot
Machiaj Permanent stilou Tatuaj Mozaic Mașină pentru sprancene de aprovizionare - nu pedala. NE$ 88.42 - NE$ 89.47 /bucata
Machiaj Permanent stilou de Lux Mozaic Mașină Kit transport Gratuit NE$ 114.74 - NE$ 115.79 /bucata
Deluxe Biotouch Mozaic Kit Masina cu pedala de transport Gratuit NE$ 117.89 - NE$ 121.05 /bucata
Permanent, Tatuaj Cosmetic Kit cu Pedala de Picior &machiaj Permanent Mașină -HG transport Gratuit NE$ 113.68 - NE$ 114.74 /bucata
Permanent, Tatuaj Cosmetic Kit & Deluxe Soare Mașină Kit transport Gratuit NE$ 113.68 - NE$ 114.74 /bucata
Machiaj Permanent stilou de Lux Mozaic Mașină Kit transport Gratuit NE$ 114.74 - NE$ 115.79 /bucata


Proprietățile de bază

Tip:
Ac Tatuaj
Numărul De Model:
XM-1R
Numele produsului:
Tatuaj Cartuș Ace Tuburi
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Ac dimensiune:
1R
culoare:
Transparent
utilizare pentru:
sprancene,buze,tatuaj contur
Utilizarea:
pentru o singură utilizare
conține:
50 de bucăți CHARMANT masina de ac
Caracteristici:
Ac Special

Suplimente la produs