• Cel mai bun preț
  • Reciente
9pcs Craftool Pielărie Timbre Set din Piele de Lucru Șa Face Toolsdua

9pcs Craftool Pielărie Timbre Set din Piele de Lucru Șa Face Toolsdua

 
RON 35.96

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible

9 PCS Craftool Pielărie Timbre Set din Piele de Lucru Șa Face Toolsdua nava în întreaga lume de Brand nou și de înaltă calitate
Acest lucru este de Bază Ștanțare Set, mare pentru personalizarea piele proiecte.
Durabil metal solid construcție Note Importante : Grevă instrument cu un lemn, sau plastic ciocan. Folosind un metal ciocan va deteriora instrumente.De lucru pe un hard suprafață netedă.Folositi o sticla sau pahar de plastic pentru apă, un recipient de metal ar putea pata de piele.După ștanțare este completă, aveți nevoie să se aplice un strat de finisare.
Pachetul include :
9pcs x Pielărie Timbre instrument DIY
Vom trimise mărfurile în 1-2 zile de e-mail de aer.
o cantitate mai mare pot obține mai multe reduceri!Vă RUGĂM să selectați "Face Oferta".
Pret Si Referire La Costul De Transport Maritim
Suntem un en-GROS din china,și poate accepta orice cantitate ordine.Trimite modelul si cantitatea ,putem spune că prețul total. Putem trimite marfa la orice țări,shipcost din alte țări, vă rugăm să ne contactați. TERMENI & CONDIȚII
1.Toate Produsele sunt de Brand Nou, nu a fost utilizat înainte.
2. Elementele vor fi trimise din străinătate. Clienții trebuie să se aștepte să fie percepute taxe de import. Asta este de a spune cele mai multe dintre articolele trimise de noi nu va fi perceput taxe de import. Indiferent de import a fost acuzat sau nu, pret de la noi sunt aproape cele mai competitive.
3. Toate vânzările sunt finale. Întoarcerea este acceptat pe bază de schimb numai. Dacă mărfurile ar trebui să fie defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.
4. În cazul în care partea lipsă sau parțial rupt, vă rugăm să ne informați în termen de 2 zile de la data primirii. Vom organiza re-expediere de lipsă sau rupte parte.
5.Elementul trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare NEFOLOSITĂ.
6.Bunurile trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
7. CLIENTUL TREBUIE SĂ VÂNZĂTOR DE E-MAIL PENTRU SCHIMB DE AUTORIZARE ÎNAINTE DE A SE ÎNTOARCE ELEMENT.
8.Transportul si manipularea taxele sunt nerambursabile.
9.Cumpărătorii plătesc pentru toate returnare/schimb transport & manipulare taxe.
10.Vă rugăm să ne e-mail dacă sunteți nemulțumit cu noi. Dacă ne dai un feedback negativ pe înainte de a încerca pentru a rezolva problema, vom accepta acest lucru ca pe final la tranzacție.
LIVRARE
Va vom trimite coletul prin poșta forma hong kong/china post,majoritatea țară vor sosit coletul in 7-14 zile lucratoare.
De asemenea, Toate bunurile vor fi trimise prin e-mail de aer din hong kong /china post.
De asemenea,putem trimite produsele prin EMS/TNT express,costul de transport va rugam sa ne contactati. PLATA
Vom accepta doar plata.Cumpărătorul trebuie să facă plata în termen de 10 zile lucrătoare de la el/ea a rămas element(e). În caz contrar, va vom trimite un fișier Non-Plata Ofertant de Alertă. În cazul în care clientul nu plătește în termen de 3 zile de la rău-platnici Ofertant de Alertă au fost trimise, vom pleca el/ea un feedback negativ. CONTACTATI-NE
msn : wxdjoan
e-mail :
skype : wxdjoan
web : întrebări FRECVENTE Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să ne,vom fi în contact cu tine în scurt timp!! E-mail : Contact : Întrebare :


Proprietățile de bază

Tip:
Standard De Timbru
Material:
Durabil, solid constructii metalice
Utilizarea:
Pielărie Timbre
Model:
B201-9

Suplimente la produs