• Cel mai bun preț
  • Reciente
Dans Baston cu LED-uri /rosu/verde/albastru (Pliabil Deluxe)/Multicolr/ Trucuri Magice/Stage Magic/Magic Recuzita/Magic Produs

Dans Baston cu LED-uri /rosu/verde/albastru (Pliabil Deluxe)/Multicolr/ Trucuri Magice/Stage Magic/Magic Recuzita/Magic Produs

 
RON 136.00
RON 129.00

Cantitatea de bunuri
Tova es accesible


Dans de Trestie de zahăr a CONDUS(Pliabil Deluxe) Acest lucru este pur și simplu un minunat dans trestie de zahăr care se aprinde viu. Sunt multe minuni care pot fi efectuate cu trestie de dans, inclusiv făcându-l să plutească în jurul corpului ca prin magie și fără apariția de orice conexiuni pentru organism. Greutatea este destul de ușoară și perfectă pentru etapa interpret. Necesita Baterie Tip 23 A 12 V Alcaline care pot fi achiziționate în vrac foarte ieftin de pe Ebay sau magazine generale. Dans din Trestie include un Comutator On/Off de la foarte jos de trestie de zahăr, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe podea și imediat se APRINDE. Dimensiunea de trestie de zahăr : 84cm ( 33 cm ), Pliat lungime 43cm. Note : vă Rugăm să spuneți-ne ce culoare ai nevoie, atunci când plasați o comandă. În caz contrar, vom trimite de culoare la întâmplare.Multumesc. Servicii :
Vă garantăm că veți fi mulțumiți de serviciile noastre și prodcuts. Niciodată nu vom lasa nici de clienții noștri suferă nici o pierdere. În orice caz, ai primit un produs defect la noi, vă rugăm să ne anunțați immediatedly la primirea produsului în cauză. Și ne oferă deteriorat foto sau video. Atunci cu siguranta ne va purta responsabilitatea de a accepta retur în conformitate cu politica de returnare și rambursare.
Reveni & Politica De Rambursare
Dacă primiți un element care este deteriorat sau defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile pentru a obține o autorizație pentru a reveni. Vă rog să observați că cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru întors costul de transport maritim, și deteriorat/produsele defecte trebuie returnate la noi în siguranță, ambalat și împachetat.
După ce am primit produsul, vom examina și testa produsele defecte. Dacă vom găsi defectul descris in mesajul tau,
vom livra un înlocuitor pentru produsele defecte în următoarea ordine NUMAI. Sau cumpărătorul poate plăti pentru a retrimite costul de transport maritim și cere pentru un produs nou. În caz contrar, veți obține restituirea banilor.
Note : pentru om deteriorat, cumpărătorul ar trebui să ia pe deplin responsabilitatea


Proprietățile de bază

Gen:
Unisex
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Caracteristici:
Magicieni,Profesional,Etapa
Dimensiune:
One Size
Nume De Brand:
Regele Magic
Plastic Tip:
PVC
Performanța Forma:
Magia De Scenă
Intervalul De Vârstă:
Adulti
Tip:
Stick
Material:
Plastic

Suplimente la produs